”Jeg havde fornøjelsen, at høre et indlæg om konflikthåndtering fra Lise Terp på et af mine HR netværk.
Lise er meget engageret, levende, og meget vidende og indlægget samt små indlagte workshops skabte stor værdi for deltagerne.

Jeg kan absolut anbefale Lise Terp som oplægsholder samt hendes bog “Spind guld på konflikthåndtering”, der fint kan bruges som en praksis orienteret, let læst værktøjskasse til løsning af konflikter.”

Jens Halmø

Chefkonsulent, DI

”Jeg har altid haft svärt at håndtere kaotiske projekter og jobsituationer og blivit personligt involveret. Det har påvirket mig psykiskt og min selvtillid var maget dårlig. Stresssymtomerne var ubehaglige og jeg troede at jeg var ved at få en hjärteinfarkt.
30 minuters session med Lise og problemet var löst.
 
Tre ting at tänke over når jeg föler mig stresset:
Jeg er ikke ansvarlig för kaoset.
Jeg skal fokusere på det jeg kan påvirke.
Släpp al irritation.
 
Tre andre tips:
Log af alle kommunikationskanaler og arbejd istedet.
Jeg behöver ikke at se alle mails umidelbart.
Sig ikke ja til alt.
Maget simpelt og vi brugte kun 30 min på zoom. Ingen stress og god selvtilid er resultatet.”
Jesper Persson

IBM AB

Har du lyst, så send mig gerne en udtalelse omkring vores samarbejde, det vil jeg sætte stor pris på. Udtalelserne bruger jeg her på hjemmesiden. Din email og telefonnummer vises ikke, når jeg lægger din udtalelse på siden.

 

Tilmeld nyhedsbrev
Få de første to kapitler af ”Spind guld på konflikthåndtering”, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev om ledelsesrelaterede emner, som du til enhver tid kan afmelde med et enkelt klik.
Tak for at tilmelde dig nyhedsbrevet. Du skal bekræfte din email, før du bliver sendt videre. Følg instrukserne på siden.
E-bogen er omtalt af Dansk Håndværk, Dansk Byggeri og Mestertidende.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×