”Jeg havde fornøjelsen, at høre et indlæg om konflikthåndtering fra Lise Terp på et af mine HR netværk.
Lise er meget engageret, levende, og meget vidende og indlægget samt små indlagte workshops skabte stor værdi for deltagerne.

Jeg kan absolut anbefale Lise Terp som oplægsholder samt hendes bog “Spind guld på konflikthåndtering”, der fint kan bruges som en praksis orienteret, let læst værktøjskasse til løsning af konflikter.”

Jens Halmø

Chefkonsulent, DI

”Da jeg kom til Lise, havde jeg trængt mig selv op i et hjørne i mit arbejdsliv og var frustreret over min egen manglende evne til at finde vejen videre.
Lise hjalp mig med at finde tilbage til og styrke alt det som er mig, finde fokus og skabe handling, som har motiveret mange positive forandringer både i mit private og professionelle liv.
Jeg kan varmt anbefale Lise, der med sit nærvær, engagement og sin åbenhed med garanti vil være lige præcis den sparringspartner, der får dig videre frem mod dine mål.”
Mette Peters

KODA

”Jeg har altid haft svärt at håndtere kaotiske projekter og jobsituationer og blivit personligt involveret. Det har påvirket mig psykiskt og min selvtillid var maget dårlig. Stresssymtomerne var ubehaglige og jeg troede at jeg var ved at få en hjärteinfarkt.
30 minuters session med Lise og problemet var löst.
Tre ting at tänke over når jeg föler mig stresset:
Jeg er ikke ansvarlig för kaoset.
Jeg skal fokusere på det jeg kan påvirke.
Släpp al irritation.
Tre andre tips:
Log af alle kommunikationskanaler og arbejd istedet.
Jeg behöver ikke at se alle mails umidelbart.
Sig ikke ja til alt.
Maget simpelt og vi brugte kun 30 min på zoom. Ingen stress og god selvtilid er resultatet.”
Jesper Persson

IBM AB

Har du lyst, så send mig gerne en udtalelse omkring vores samarbejde, det vil jeg sætte stor pris på. Udtalelserne bruger jeg her på hjemmesiden. Din email og telefonnummer vises ikke, når jeg lægger din udtalelse på siden.

 

Styr samtalen med to små ord
To ord har meget mere magt, end de fleste er klar over: ”Man” og ”Og”. Hør hvorfor på to videoer, og bliv en bedre leder på 4 minutter.
Tak, du er nu tilmeldt.
Når du trykker tilmeld, skriver du dig samtidig op til mit nyhedsbrev om ledelse og konflikthåndtering. Du kan selvfølgelig afmelde dig igen med et enkelt klik
Don't miss out. Subscribe today.
×
×