BOG: SPIND GULD PÅ KONFLIKTHÅNDTERING

104 siders letlæst guide om konflikthåndtering i virksomheder.

 

Bogen gør dig klogere på, hvordan du:

  • opdager, at der er konflikter i din afdeling
  • finder ud af, hvad problemet er
  • løser konflikten
  • lærer af konflikten, så du kan spinde guld på den

Du får også forskellige arbejdsspørgsmål, tjeklister og værktøjer, du kan bruge til at håndtere konflikter fremover. Derfor er bogen ikke endnu en teoribog, men en effektiv og konkret guide.

Med din nye viden bliver du en endnu bedre leder og vil fremover se konflikter i et helt andet lys.

Bogen findes på dansk og engelsk. Du kan vælge mellem fysisk bog og E-bog (PDF).

Pris: 199 kroner for fysisk bog og 149 for E-bog (PDF) (ekskl. moms og fragt)

Erfarne fagfolk roser bogen

Styrke, at bogen er målrettet ledere

“Hele bogen er vigtig. Derfor vil jeg ikke fremhæve en bestemt del som særlig vigtig. Lise kommer hele vejen rundt om konflikter. Både hvorfor de opstår, og hvordan du løser dem. Og det er en af de vigtigste opgaver som leder.

Det er en styrke, at bogen netop er målrettet ledere. Derfor indeholder den kun, hvad ledere har brug for at vide om konflikter, og den er håndgribelig og nem at læse. Det er no bullshit: Der er et problem. Det skal vi have løst. Det kan vi gøre sådan her.”

Sune Lyng

Fagleder for Ledelse og HRF, DI

Bogen lærer ledere at forebygge konflikter

“Lise Terp har skrevet en inspirerende, letlæselig og praktisk håndbog fyldt med konkrete og genkendelige eksempler fra hverdagen. Samtidig gør eksemplerne det let for læserne at forstå, hvilke af bogens værktøjer der skal bruges hvornår.

Bogen rammer målgruppen rigtig godt. Og den giver lederne indsigten, så de fremover kan spotte en uoverensstemmelse, før den bliver til en konflikt. Og er der opstået en konflikt, ved de også, hvordan de skal løse den.”

Susanne L. Quedens

Advokat, konfliktmægler og mediator, ADVODAN

Køb udvalgte kapitler som e-læring

Har du ikke brug for hele bogen, kan du i stedet købe et enkelt kapitel.

Kapitel 2: Spot konflikten, før den udvikler sig

Når du kender de små tegn på, at der måske er en konflikt på vej, kan du forhindre konflikten i at blive til noget. Samtidig kan du skabe et bedre arbejdsmiljø, fordi du opdager, at noget er galt.

I kapitel 2 får du også en detaljeret gennemgang af konflikttrappen, så du fremover kan spotte, hvor alvorlig en konflikt du står over for, så du ved, om du kan løse den selv.

20 sider.

Pris: 40 kroner

Kapitel 3: Dramatrekanten er turboen under alle konflikter

Tre karakterer spiller hver sin rolle i en konflikt: Bøddel, Redder og Offer. Bødlen fordeler skyld, er kritisk og vred. Redderen forsøger at løse konflikten ved at glatte ud – også uden at være blevet spurgt. Offeret har ondt af sig selv og oplever ikke selv at spille en rolle i konflikten.

Når du kan afkode rollerne i en konflikt, ved du, hvor du skal sætte ind.

8 sider.

Pris: 40 kroner

Kapitel 4: Konfliktskyhed kan bremse din succes som leder

Mange tror fejlagtigt, at dem reagerer, skaber konflikten. Intet kunne være mere forkert. For de gør bare opmærksom på, at noget er galt. Problemet ligger ofte hos de konfliktsky, der lukker øjnene og dermed lader konflikten leve og udvikle sig.
.

 

14 sider.

Pris: 40 kroner

JEG HAR LØST OPGAVER FOR

Styr samtalen med to små ord
To ord har meget mere magt, end de fleste er klar over: ”Man” og ”Og”. Hør hvorfor på to videoer, og bliv en bedre leder på 4 minutter.
Tak, du er nu tilmeldt.
Når du trykker tilmeld, skriver du dig samtidig op til mit nyhedsbrev om ledelse og konflikthåndtering. Du kan selvfølgelig afmelde dig igen med et enkelt klik
Don't miss out. Subscribe today.
×
×