ONLINE ERHVERVSCOACHING

Nå dine mål med sparring hos erhvervscoachen

 

Er erhvervscoaching løsningen for dig?

Det er det måske, hvis du kan se dig selv i den her beskrivelse:

Du

 • er ambitiøs og altid på vej til næste mål
 • når det, du sætter dig for
 • har succes og vil have mere succes
 • har ikke brug for støtte, men at sparre med en på dit eget niveau
 • har ikke tid til eller brug for lange rådgivningsforløb

Er det dig, jeg lige har beskrevet, så skal du læse videre nu. For så er online erhvervscoaching sikkert noget for dig:

3 effektive samtaler per telefon, Skype eller Zoom, hvor vi kun fokuserer på, hvor du vil hen, og hvordan du kommer det. Samtalerne kan både foregå som coaching, rådgivning eller sparring, alt efter om du vil finde svaret selv, have et godt råd eller vende en situation med en ligeværdig sparringspartner.

Og fordi vi begge sparer transporttiden, er forløbet effektivt og billigt.

Pris: 4.500 kroner ekskl. moms

Erhvervscoaching for dig, der vil frem

Måske vil du gerne tjene mere, tage en omfattende efteruddannelse eller tale på de anerkendte konferencer og har brug for strategisk sparring.

Forløbet er målrettet dig, der har mulighed for selv at præge din karriere og enten har din egen virksomhed eller et attraktivt job, du gerne vil blive i.

Du bestemmer, hvad vi skal fokusere på i samtalerne. Det kan være

 • hvordan du bliver en bedre leder for dine medarbejdere eller dig selv
 • hvilke opgaver og kunder, du skal gå efter
 • hvordan du håndterer og forebygger konflikter
 • hvordan du styrker samarbejdet blandt medarbejderne eller med eksterne samarbejdspartnere
 • hvordan du motiverer dig selv til at blive ved med at gøre det allerbedste

I hver samtale får du nye værktøjer, du kan bruge med det samme. Og ofte kan du bruge de samme værktøjer i mange forskellige situationer. Vi ser primært fremad, men nogle gange kan du profitere af at justere nogle af dine handlemønstre. Her kan vi gennemgå tidligere situationer, og hvad du kan gøre fremover, så du undgår at gentage handlinger, der ikke har givet det, du ville opnå.

Hos mig får du en erfaren erhvervscoach at sparre med, så du er sikker på, at du både sætter de rette mål og når dem effektivt.  En, der

 • lytter og stiller de rette spørgsmål, så du finder vejen og din egen styrke
 • udfordrer dig til at stile endnu højere
 • motiverer dig til at finde genvejene
 • tror, du kan nå de mål, du sætter dig. For hvis ikke foreslår jeg, at vi justerer dem fra starten af, så målene er realistiske

Jeg har selv arbejdet med ledelse i 20+ år, siden 2007 som selvstændig ledelsesrådgiver og coach. Derfor ved jeg, at der kan være koldt på toppen, og at du ofte får færre og færre, du kan sparre med, jo højere op du kommer, og jo bedre det går. Ofte kan der også være strategiske grunde til, at du har brug for en ekstern sparringsperson, der kan se situationen udefra, og som har 100 % tavshedspligt. For lad os være ærlige: Dem, der kender din situation bedst og måske kunne give dig feedback på en situation, er også tit dine konkurrenter.

På min kundeliste er blandt andet ADVOKATFIRMAET NYGAARD, Ballerup Kommune og Demant, tidligere Oticon. Desuden underviser jeg i ledelse og konflikthåndtering for blandt andre GoLearn.dk og People Test Systems A/S og Dansk Industri.

Skal jeg være din erhvervscoach?

Du er også velkommen til at ringe til mig på 22 45 51 52 eller sende en mail først. Jeg giver altid 15 minutters gratis rådgivning til nye kunder.

”Hvad er et godt spørgsmål? Det kan være mange ting, men oftest kommer de fra Lise, og det er en af de ting, der gør hende unik som sparringspartner i karrieren. En unik og tilpasset tilgang til hver enkelt person er hendes kendemærke. Jeg kan anbefale hende varmt.”

Janne Aagaard Jensen

Entreprenørskab, medieinnovation og podcasts // direktør for Mediekursus.dk

JEG HAR LØST OPGAVER FOR

Styr samtalen med to små ord
To ord har meget mere magt, end de fleste er klar over: ”Man” og ”Og”. Hør hvorfor på to videoer, og bliv en bedre leder på 4 minutter.
Tak, du er nu tilmeldt.
Når du trykker tilmeld, skriver du dig samtidig op til mit nyhedsbrev om ledelse og konflikthåndtering. Du kan selvfølgelig afmelde dig igen med et enkelt klik
Don't miss out. Subscribe today.
×
×