Lise Terp: Når resultatet tæller

  • Analyse
  • Strategi
  • Resultater

Det er omdrejningspunktet for mit arbejde.

Jeg vil arbejde med modige mennesker, der tør gøre en forskel, forandre og forbedre.

Derfor blev jeg selvstændig i 2007.

Ofte rådgiver jeg i forbindelse med

  • konflikter på arbejdspladserne
  • ledere og medarbejdere, hvis evner ikke udnyttes godt nok
  • mål, der bliver degraderet til hensigtserklæringer

Alt med fokus på at styrke virksomheders effektivitet og bundlinje.

Min faglige baggrund strækker sig lige fra en uddannelse som civilingeniør på DTU i 1983 til diverse mentaltræner- og coachuddannelser, ligesom jeg er certificeret i at lave forskellige typer personlighedstest.

Du kan se mit fulde CV på Linkedin. Du er meget velkommen til at connecte med mig. Sæt gerne et par ord på din anmodning.

JEG HAR LØST OPGAVER FOR

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv. Dataloven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er nødvendige for at sikre funktionen på hjemmesiden. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke. Dette websted bruger forskellige typer af cookies fra Google analytics. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter, betragtes dette som din accept.

Luk