Mikropauser

Bliv mere fokuseret og effektiv med Mikropauser.

Pauser du med garanti har tid til.

“Jeg har alt for travlt til pauser.”
Frokost indtages (hvis den indtages) i hast og ofte foran skærmen.

Kan du genkende noget?
Når jeg er ude i virksomheder og holder foredrag om trivsel / stress hører jeg alt for ofte: “Vi holder ikke pauser. Hvis vi gør, gør vi det i det skjulte.”

Selv den for kroppen og hjernen så vigtige frokost skippes eller indtages foran skærmen. Pauser bruges kun til at hente kaffe eller ryge, hvis man må det.

Vi har ikke tid….
Sandheden er nærmere, at du ikke har tid til ikke at holde pauser. Mange undersøgelser viser, hvordan pauser gør, at du arbejder mere effektivt, kreativt og generelt er mere produktiv.

Hvad er Mikropauser?

Mikropauser er “bevidst nærvær.” En tilstand hvor du blot skal være observerende her og nu – ikke (for)dømmende. Dine tanker skal kun omhandle Mikropausen. Mikropauser gør dig bedre til fokusere og stille skarpt på opgaven. Du opdager hurtigere, hvad der sker i din krop og med dine følelser. Det giver mulighed for bevidst at vælge dine reaktioner.

Mikropauser kan have fokus på bevægelse. Bevægelse, der sætter pulsen op eller sætter pulsen ned, så f.eks. spændingssmerter i hoved, nakke og skuldre forebygges eller nedsættes.

Min erfaring som leder, som virksomhedskonsulent og som stressrådgiver har lært mig, at hvis der ikke holdes sunde pauser, stiger antallet af fejl, og det koster både trivsel og økonomi på den lange bane.

I modsætning til rygepauser, internetsurfing og den 10. kop kaffe giver sunde Mikropauser god samvittighed, luft og en følelse af at gøre noget godt for sig selv og andre:

”Ja, jeg tog trappen”, ”Ja, jeg bidrog til den gode stemning”

Du får her en smagsprøve på en Mikropause – 4 minutter foran skærmen.

Den kan bruges som den er med billeder og musik. Den kan også bruges kun med billederne eller kun med musikken.

God fornøjelse.

90 sekunder kan gøre underværker. Prøv her.

God fornøjelse.

Gratis smagsprøver

Du får gratis smagsprøver her.

Del det meget gerne med andre
God fornøjelse!

Mikropauser giver dig mulighed for øget koncentration, øget overblik, øget iderigdom og bedre trivsel.

Sidder du nu med spørgsmål om, hvordan du og dine medarbejdere kan komme i gang med Mikropauser, så er du mere end velkommen til at sende mig en mail på lt@liseterp.dk eller ringe på 2245 5152.

“Lise er en utrolig god coach – dygtig, skarp og utrolig dejlig at være sammen med.
Jeg har via Lises coaching indset at jeg består af mange brikker, der faktisk sat sammen passer utrolig godt sammen og alle brikkerne kan hjælpe med forskelligt – TAK for god indsigt i mig selv.
Også tak fok hjælpen til at få klarhed over hvordan jeg hjælper mig selv bedst muligt… og også hvordan jeg kan hjælpe andre.”
Lene Andersen

Privat

JEG HAR LØST OPGAVER FOR

Styr samtalen med to små ord
To ord har meget mere magt, end de fleste er klar over: ”Man” og ”Og”. Hør hvorfor på to videoer, og bliv en bedre leder på 4 minutter.
Tak, du er nu tilmeldt.
Når du trykker tilmeld, skriver du dig samtidig op til mit nyhedsbrev om ledelse og konflikthåndtering. Du kan selvfølgelig afmelde dig igen med et enkelt klik
Don't miss out. Subscribe today.
×
×