“Jeg har arbejdet med Lise i snart 6 år, og kan kun give Lise mine bedste anbefalinger. Hun er utrolig dygtig konsulent, coach og kollega. Lise har lært mig utrolig meget og er en kilde til inspiration for hver virksomhed hun arbejder i. Jeg vil til hver en tid anbefale Lise til andre. Hun er en af de dygtigste kollegaer jeg nogen sinde har haft, og jeg bruger hende til stadighed til alle de opgaver jeg kan komme til det.”

Pia Holst Madsen

International Customer Sales & Service Manager, Tidl. DFDS

“Som coach er Lise på en gang empatisk og konstruktivt kontakt. Lise har en imponerende evne til at finde andre vinkler at se tingene i, og gerne vinkler som er perspektivrige og motiverende. Lise har samtidig en meget struktureret tilgang til forandring og udvikling, og kan bidrage med konkrete værktøjer, som holder fokus og skaber fremdrift.Som forandringskonsulent har Lise evnen til at stille skarpt på den aktuelle kontekst og arbejde med forandring ud fra organisationens behov og ståsted. Lise bidrager med værktøjer til at skabe reflektion og dialog om forankring. Suppleret med nærvær og situationsfornemmelse gør det Lise til en tillidsvækkende og motiverende facilitator i forandringsprocesser.”

Dorthe Poulsen MacKay

Projektleder, ViiRS - Technical University of Denmark

“Jeg var slet ikke i tvivl om, at det var Lise, jeg skulle have fat i, da jeg havde brug for ledersparring og teamudvikling. Lise har både lavet profiler på mig og mit team og har givet nogle meget præcise og brugbare analyser af profilerne bagefter. Det har givet os en helt anden forståelse af hinanden. Lise kæder oplysningerne sammen og stiller rigtig gode spørgsmål. Hvis nogen svarer: ”Det ved jeg ikke lige, hvad jeg skal sige til”, kan hun finde på at spørge: ”Hvis du vidste det, hvad ville du så sige?”

People-Test-System-testene, som Lise arbejder ud fra, er anderledes end andre tests, fordi de skaber opmærksomhed i stedet for at stigmatisere og fordømme. De konkluderer ikke, hvad der er godt eller skidt, men hvordan mennesker er anderledes. Det er genialt og har været en kæmpe hjælp til at sammensætte vores teams mest optimalt. Nu tænker vi over, hvad det betyder, at vi er forskellige, og hvordan vi virker overfor dem, ikke er som os selv. Lise er blevet en fortsættelse af mine egne tanker. Hun ved, hvordan jeg tænker og folder mine tanker ud. Derfor behøver jeg ikke selv sætte ord på og forklare, og samtidig spotter hun også tit noget, jeg ikke selv havde tænkt over. Det gør, at jeg er blevet bedre til at sparre med andre ledere og lægge mærke til, hvornår de trænger til sparring. Nogle skal jo lokkes lidt, og når jeg ved, hvilken type de er, kan jeg bedre hjælpe dem. Lise er totalt i øjenhøjde og har styr på sin teori. Men det, jeg mærker, er, at hun er her, hvor jeg er.”

Hanne Munch

Leder af Hjemmeplejen, Center for Sundhed og Omsorg, Helsingør Kommune

“Da jeg skulle til at ansætte i min virksomhed, havde jeg et lederforløb hos Lise, fordi jeg ikke havde erfaring som leder. Jeg er rigtig glad for, at jeg tog kontakt til hende. Lise lavede en People-Test-System test både på mig og min nye medarbejder, og jeg er overrasket over, at den kunne ramme så præcist. Testen kunne blandt andet fortælle mig, hvordan jeg bedst motiverede min første medarbejder.

Jeg siger jo altid selv til mine kunder, at de skal ringe til mig, før noget går galt. Og det var det, jeg gjorde, da jeg kontaktede Lise.”

Henning Nygaard

Advokat, indehaver ADVOKATFIRMAET Nygaard

“Lise er en fantastisk coach – både for individer og for afdelinger. Hun har bredde i sin tilgang, der gør, at hun kan løfte mange forskelligeartede opgaver og problemstillinger. Lises store force er hendes seriøse og samtidig utrolig positive tilgang til såvel personer som løsninger – samt hendes kendskab til organisationsdynamikker og til selve forretningen. Jeg har brugt hende både som coach for meget forskellige typer, som proces-sparringspartner og som train-the-trainer. Jeg vil til hver en tid anbefale Lise – både som leder og som coach.”

Trine Søby Jacobsen

HR – konsulent, Tidl. Egmont

“Lise kørte et coaching-projekt i vores afdeling og jeg var glad for, at det var lige præcis hende der stod for det. Hun har en meget personlig tilgang til et sådan forløb og på trods af, at hun anvender nogle generelle værktøjer, gør hun dem til sine egne og tilpasser dem til de mennesker hun står overfor. Det er en stor styrke og viser interesse og engagement.

Bo Klinke

Tidl. T-DOC Technical Support Specialist, Getinge IT Solutions

“Lise er en utrolig god coach – dygtig, skarp og utrolig dejlig at være sammen med.
Jeg har via Lises coaching indset at jeg består af mange brikker, der faktisk sat sammen passer utrolig godt sammen og alle brikkerne kan hjælpe med forskelligt – TAK for god indsigt i mig selv. Også tak fok hjælpen til at få klarhed over hvordan jeg hjælper mig selv bedst muligt… og også hvordan jeg kan hjælpe andre.”

Lene Andersen

Privat

“Hvad er et godt spørgsmål? Det kan være mange ting, men oftest kommer de fra Lise, og det er en af de ting, der gør hende unik som sparringspartner i karrieren. En unik og tilpasset tilgang til hver enkelt person er hendes kendemærke. Jeg kan anbefale hende varmt.”

Janne Aagaard

Digital kommunikationsstrateg og direktør

“Lise Terp har en unik kombination af hardcore management- / ingeniørtilgang og en helt særlig psykisk indfølingsevne. Jeg kan kun varmt anbefale Lise som coach eller rådgiver for ledere og ekspertmedarbejdere i alle lag; enhver, der sidder i stolen hos Lise, vil få en en coach og rådgiver med en skarp og direkte rådgivning såvel som coaching, iblandet en stor visdom og indsigt i såvel ledelse og organisation som i den menneskelige psykologi.”

Majken Matzau

Direktør, Matzau Erhvervspsykologer

“I NIRAS har vi gennem de sidste år haft Lise tilknyttet som ekstern coach, ligesom vi har god erfaring med at bruge Lise til teamprocesser.
Lise går altid ind i en opgave med stor seriøsitet og professionalisme. Hendes høje grad af empati og menneskelig indsigt kombineret med en analytisk skarphed og evne til at udfordre involverede parter, gør Lise til en meget kompetent og værdifuld samarbejdspartner. Jeg vil til hver tid anbefale Lise både til teamprocesser og i én-til-én sammenhænge.”

Hanne Harvig

Tidl. HR Development Consultant, NIRAS

JEG HAR LØST OPGAVER FOR

Styr samtalen med to små ord
To ord har meget mere magt, end de fleste er klar over: ”Man” og ”Og”. Hør hvorfor på to videoer, og bliv en bedre leder på 4 minutter.
Tak, du er nu tilmeldt.
Når du trykker tilmeld, skriver du dig samtidig op til mit nyhedsbrev om ledelse og konflikthåndtering. Du kan selvfølgelig afmelde dig igen med et enkelt klik
Don't miss out. Subscribe today.
×
×