Hvad er stress?

Stress er reaktionen på lang tids overbelastning.

Det er en reaktion på, at der er ting i dit liv, som gennem længere tid har påvirket dine følelser og tanker negativt – så massivt at din krop måske også reagerer.

Stress giver både fysiske, mentale og følelsesmæssige reaktioner. I svære tilfælde kan helt dagligdags ting virke uoverskuelige.

Stress kan både opstå i arbejds- og privatlivet. Ofte er det en blanding, da det er den samme krop, sjæl og hjerne, du har med dig begge steder. Stresshåndtering er vigtig, uanset den primære kilde,

› Gode råd til ledere med stressramte medarbejdere

› Gode råd til kollegaer til stressramte

Hvis du gerne vil have generel rådgivning eller foredrag om stress, så kig her:

Stressrådgivning

“Lise Terp har en unik kombination af hardcore management- / ingeniørtilgang og en helt særlig psykisk indfølingsevne. Jeg kan kun varmt anbefale Lise som coach eller rådgiver for ledere og ekspertmedarbejdere i alle lag; enhver, der sidder i stolen hos Lise, vil få en en coach og rådgiver med en skarp og direkte rådgivning såvel som coaching, iblandet en stor visdom og indsigt i såvel ledelse og organisation som i den menneskelige psykologi.”

Majken Matzau

Direktør, Matzau Erhvervspsykologer

JEG HAR LØST OPGAVER FOR

Styr samtalen med to små ord
To ord har meget mere magt, end de fleste er klar over: ”Man” og ”Og”. Hør hvorfor på to videoer, og bliv en bedre leder på 4 minutter.
Tak, du er nu tilmeldt.
Når du trykker tilmeld, skriver du dig samtidig op til mit nyhedsbrev om ledelse og konflikthåndtering. Du kan selvfølgelig afmelde dig igen med et enkelt klik
Don't miss out. Subscribe today.
×
×