Tilbud

E-guide Lederens prioriteringsværktøj

(1 kundeanmeldelse)

150,00 kr.

Lederens prioriteringsværktøj (eksklusive moms)

Beskrivelse

E-learning: Slut med at spilde tiden

Lederens prioriteringsværktøj

– Sådan sikrer du, at du fokuserer din samt dit teams indsats og tid, der hvor du reelt har indflydelse på resultatet.

På kun 16 minutter opnår du fuld forståelse for hvordan, du aktivt bruger værktøjet alene eller som kommunikationsmiddel. Du opdager, hvordan det vil have indflydelse på dine og dine medarbejderes resultater.

“Lederens prioriteringsværktøj” består af en visuel fremstilling af værktøjet ”Lederens prioriteringsværktøj” inkl. en trin-for-trin vejledning på tekstet video eller lydfil samt et arbejdsark klar til dine opgaver. Du får alle 4 ting – så du kan gå i gang med det samme.

Som leder kan du måske genkende noget af dette:

 • Du føler ikke altid, du når det vigtigste
 • Du kommer til at fokusere på ting, du ikke har indflydelse på
 • Nogle opgaver dukker op igen og igen f.eks. på møder, selvom de ikke kan løses lige nu
 • Dine medarbejdere har brug for hjælp til prioritering af opgaver
 • Dine medarbejdere fokuserer på ting, der ikke står til at ændre
 • Dine medarbejdere bruger tid på opgaver, der ikke er deres

Disse scenarier er meget almindelige og det kan gøre en stor forskel, at have det rigtige prioriteringsværktøj.

Prioriteringsværktøjet er gennemtestet

Jeg har coachet ledere siden 2007 og et af de værktøjer jeg oftest giver til ledere er ”Lederens prioriteringsværktøj”. Det er så enkelt og samtidig så effektivt, at det gør en stor forskel på din og dit teams mulighed for at lykkes.

Værktøjet giver dig en visuel model til opgaveprioritering. Du kan bruge den alene eller til forventningsafstemning mellem dig og dine medarbejdere. Du kan også lære dit team at bruge det indbyrdes.

Du bliver endnu skarpere til at skabe overblik, fokus og forventningsafstemme – dvs. skabe klarhed for dig selv og dine medarbejdere. Det bliver hurtigt en vane og en god måde at tænke på.

 • Få styr på din hjerne
 • Få mere tid til dine vigtigste opgaver
 • Få hjælp til at strukturere opgavesamtaler med dine medarbejdere
 • Afklar forventningerne – både overfor dig selv, dine medarbejdere og din leder

1 anmeldelse af E-guide Lederens prioriteringsværktøj

 1. Heidi Heiselberg Nielsen

  Hej Lise,

  Jeg har med stor interesse lyttet til din video og sidder her med den bedste dartskive foran mig – en dartskive, som jeg mener, kan bruges af alle aldre – for mig betyder det meget jeg kan bruge skiven uanset alder – den er så nem at forstå så selvom vores ungarbejdere ikke er så gamle, og ikke har den store erfaring på arbejdsmarkedet, kan de hurtigt relatere til vores processer, når de ser på denne ”dartskive” som visuelt også giver en god forståelse. Den giver mening uanset alder og profession.

  Motivation, struktur og arbejdsglæde er for mig som virksomhedsejer vigtige faktorer for at skabe de bedste rammer for vores kunder, medarbejdere, leverandører og ledergruppen. Ledelsesværktøjet hjælper os med, at bekræfte vi er på rette vej, bekræfter os i vigtigheden I, at kunne benytte en pytzone samt forstå hvorfor det kan være nødvendigt at vi alle nogle gange må parkere en opgave for en periode på P-pladsen.

  Ledelsesværktøjet hjælper ligeledes med at skabe overblik over, hvorfor det er så vigtigt, vi hele tiden holder fokus i områder som kan påvirkes, områder hvor vi har fuld kontrol og mindre i de områder som vi ikke kan påvirke.

  Ledelsesrådgiver Lise Terp har i sin enkelthed udarbejdet et ledelsesværktøj, som skaber overblik samt kontrol over den lille røde prik i hjernen som styrer mange af os. Den lille røde prik i hjernen vil gerne se problemerne fremfor løsninger.

  I mine ca. 20 år i erhvervslivet har jeg altid været drevet af, at finde løsninger sammen med kunder og medarbejdere – ikke begrænsninger! At benytte en aktivitetsplan, som opgavearket skaber for min værdikæde: Kunden, medarbejderen og jeg selv en fokuseret indsats med kontrol og styring.

  Mange tak Lise Terp for et gennemskueligt ledelsesprioriteringsværktøj.

  De bedste hilsner fra
  HOMEBY.DK ApS
  Heidi Heiselberg

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *