Podcast: Konflikter og stress hænger sammen

Konflikter og stress hænger sammen

Det gør de fordi, fordi de deler hormoner. I begge tilstande produceres kamp- og flugt-hormoner. Når jeg er ude i virksomheder, er det yderst sjældent, jeg oplever en konflikt, som ikke indeholder et vist stressniveau hos en eller flere parter. Det samme gælder den anden vej.

Lyt dig klogere her

Vil du gerne have mere viden om:

  • Hvordan det hænger sammen?
  • Hvordan du opdager det?
  • Hvad du kan gøre ved det?

Så lyt med her – 32 minutters lydfil.

Som værterne Tina Nielsen og Mitzi Svendsen beskrev podcasten: “Lise bringer os ind i hendes dagligdag, hvor stress og konflikter desværre går hånd i hånd. Dette afsnit er krydret med Lises erfaringer og gode råd fra det virkelige liv.”

Nyttige tips og tricks baseret på mine oplevelser som stressrådgiver og konfliktmægler. Naturligvis toppet med den viden, du har brug for.

Flere podcast om stress?

Mine gode samarbejdspartnere Tina Nielsen og Mitzi Svendsen har lavet podcast serien: Befri dig selv for stress. Den podcast, du lige har lyttet til, er blot en i en lang række med stresshåndtering som omdrejningspunkt.

Podcast serie om stresshåndtering

 

0 kommentarer

Forfatter

Lise Terp

Jeg har mange års erfaring med rådgivning af ledere og specialister i videntunge miljøer. Både i private og offentlige virksomheder.

Ring til mig på 2245 5152 eller skriv til mig her og hør hvad jeg kan byde ind med!