Når forandringsledelse skal styrke trivslen

Står du overfor nogle svære forandringer som leder?

Måske skal du forberede dit team på nye arbejdsopgaver, nye kolleger eller måske på at nogle skal forlade teamet. Det kan også være, du skal rekruttere en ny type medarbejder eller vil styrke dine kompetencer i forhold til den svære samtale.

I så fald er du kommet til den rette. Jeg kan hjælpe dig med mange former for ledelsesudvikling, hvis du

 • har modet til at stå fast i en omskiftelig periode
 • arbejder selvstændigt og tør sætte grænser
 • har kant og er villig til at tage konsekvenserne af det

Hvad er ledelse contra forandringsledelse?

Ledelse og forandringsledelse har mange fællestræk. Den primære forskel er, at forandringsledelse særligt fokuserer på, hvordan du arbejder med god ledelse, mens I oplever en forandring. Når virksomheden og hele medarbejderstaben er under forandring, stiller det særlige krav også at skulle arbejde med eksempelvis systemisk tænkning, systemisk ledelse, anerkendende ledelse eller procesoptimering.

Derfor oplever mange ledere, at deres lederuddannelse kan komme til kort, når virksomheden forandrer sig. I den situation opsøger ledere ofte en ekstern konsulent for at blive klædt ekstra godt på.

Den konsulent kunne være mig.

Jeg, Lise Terp, har godt 10 års ledelseserfaring for både danske og internationale teams også med 24/7 drift Udover min lederuddannelse har jeg også flere coachuddannelser. Derfor har jeg selv prøvet at have dine sko på, samtidig med at jeg kan udfordre dig gennem støttende rådgivningssamtaler.

Tidligere har jeg hjulpet bl.a. følgende virksomheder med forandringsledelse:

NIRAS, OTICON, Region Sjælland, Sanistål, Institut for Blinde og Svagsynede, Q8, DFDS Seaways, Min A-Kasse og Egmont HR.

Skal jeg også hjælpe dig, skal du vælge mellem to længder på forløbet:

Kort forløb

 • indledende møde med dig og din nærmeste leder
 • 5 møder á 1½ time
 • afsluttende møde med dig og din nærmeste leder
 • opfølgende telefonsamtale 3 måneder efter endt forløb

i alt: 19.500 kroner ekskl. Moms

Længerevarende forløb

 • Indledende møde med dig og din nærmeste leder
 • 10 møder á 1½ time
 • statusmøde med dig og din leder midtvejs
 • PTP analyse inkl. feedback. (Læs mere i afsnittet om turbo på forløbet)
 • afsluttende møde med dig og din nærmeste leder
 • opfølgende telefonsamtale 3 måneder efter endt forløb

i alt: 31.600 kroner ekskl. Moms

Samtalerne finder sted hos mig i København eller hos dig efter aftale om transporttillæg. Hvis det passer dig bedre med f.eks. Skype, så er det også en mulighed.

Når du er i et forløb hos mig, er du velkommen til at ringe eller skrive til mig mellem sessionerne. Nogle uger efter forløbet er afsluttet, har vi en opfølgningssamtale, hvor vi drøfter, hvordan det går med at bruge de nye værktøjer.

Turbo på forløbet

Hvis du virkelig vil sætte skub i forløbet, anbefaler jeg, at du indleder med at få lavet en People-Test-System-personlighedstest, som er en af de mest grundige personlighedstests på markedet. Den undersøger 12 overordnede karaktertræk med i alt 33 underliggende egenskaber og er løbende blevet evalueret og udviklet på i over 25 år. Hvis vi indleder med den, får både du og jeg et så detaljeret billede af dig, at vi kan begynde på et helt andet niveau.

Med testen får du også en masse brugbar viden om dig selv, som du kan bruge fremover.

Pris for personlighedstest + min efterfølgende feedback: 5500 kroner ekskl. moms

Måske er det ikke forandringsledelse, du har brug for, men i stedet krisekommunikation, konflikthåndtering eller teamudvikling. Det kan jeg også hjælpe med.

Ring gerne på 22 45 51 52. eller send en mail, så finder vi ud af, hvordan jeg bedst støtter din ledelsesudvikling.

De fleste af mine kunder kommer fra København eller Nordsjælland, men jeg hjælper gerne med forandringsledelse, uanset hvor i landet du arbejder.

“Som coach er Lise på en gang empatisk og konstruktivt kontakt. Lise har en imponerende evne til at finde andre vinkler at se tingene i, og gerne vinkler som er perspektivrige og motiverende. Lise har samtidig en meget struktureret tilgang til forandring og udvikling, og kan bidrage med konkrete værktøjer, som holder fokus og skaber fremdrift.

Som forandringskonsulent har Lise evnen til at stille skarpt på den aktuelle kontekst og arbejde med forandring ud fra organisationens behov og ståsted. Lise bidrager med værktøjer til at skabe reflektion og dialog om forankring. Suppleret med nærvær og situationsfornemmelse gør det Lise til en tillidsvækkende og motiverende facilitator i forandringsprocesser.”

Dorthe Poulsen MacKay

Projektleder, ViiRS - Technical University of Denmark

JEG HAR LØST OPGAVER FOR

Styr samtalen med to små ord
To ord har meget mere magt, end de fleste er klar over: ”Man” og ”Og”. Hør hvorfor på to videoer, og bliv en bedre leder på 4 minutter.
Tak, du er nu tilmeldt.
Når du trykker tilmeld, skriver du dig samtidig op til mit nyhedsbrev om ledelse og konflikthåndtering. Du kan selvfølgelig afmelde dig igen med et enkelt klik
Don't miss out. Subscribe today.
×
×