Klippekort Her og nu rådgivning 15×15 minutter

DKK 6.600,00

Rådgivning via telefon/Skype/Zoom

Beskrivelse

Fleksibel her og nu rådgivning. 15 x 15 minutter.

Sparring og rådgivning her og nu

15x15min klippekort

Nogle gange har man brug for bare lige at vende et par ting.

Spille bold op ad en med professionel distance udenfor den organisation, man tilhører.  Sparring og rådgivning her og nu. Et normalt forløb kræver planlægning og forberedelse.

Det er ikke altid muligt.

15 x15min er nemt og fleksibelt at bruge. Du skal hurtigt kunne komme videre. Du betaler pr. påbegyndt kvarter, ikke per påbegyndte hele eller halve time. Du kan også vælge at bruge flere klip på en gang.

Hvis du bare har brug for et enkelt råd, kan du ofte få det i løbet af få timer.

Dine muligheder er mange, nedenfor har jeg nævnt et par stykker.

Hold næsen i sporet

Måske har du haft et forløb, og har blot brug for lidt støtte i at fastholde de gode takter. Så booker du f.eks. telefonisk opfølgning/sparring 1 gang om måneden og sikrer forankring af de ting, du opnåede under forløbet. Et klip pr. gang er som regel passende.

Rådgivning per telefon eller mail

Med 15×15 min klippekortet kan du ringe eller sende en mail, når du har brug for sparring eller feedback. Du bestemmer selv, om du vil 1 eller flere klip ad gangen. Vi aftaler det fra gang til gang.

1 til 1 møde

Nu og da kan du have behov for et fysisk møde, så bruger du bare 4 klip til en time, det kræver dog som regel, at du booker i god tid.

Hvornår kan du få fat på mig?

Det kan du som udgangspunkt alle hverdage i dagtimerne. Hvis jeg ikke tager telefonen, når du ringer, ringer jeg tilbage hurtigst muligt. Oftest vil det være i løbet af samme dag, men enkelte dage er jeg optaget af kunder hele dagen, så der kan gå op til 2 hverdage, før du hører fra mig.

Forretningsbetingelser

Hvis du vil bestille tid til 1 til 1 møde, skal du reservere mindst en hel time = 4 klip. Hvis du aflyser igen under 24 hverdagstimer før, aftalen skal finde sted, faktureres mindst 4 klip eller det antal klip, der svarer til aftalen.

Med mindre jeg har ferie, eller det er op til helligdage, vil jeg ringe tilbage / besvare mails inden for 1 eller i sjældne tilfælde 2 dage. Som regel ringer jeg tilbage indenfor kort tid.

Kortet er gældende i 12 mdr. fra bestillingsdato.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Klippekort Her og nu rådgivning 15×15 minutter”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *