Medarbejderudvikling – kommunikationskort

Sæt fokus på medarbejderudvikling og kommunikation med meningsfulde spørgsmål

 • er det vanskeligt at få talt om tingene i konfliktfyldte situationer?
 • kommer der ikke rigtig gang i diskussionen, når ordet er frit?
 • må der gerne komme lidt mere bid i emnevalg på møderne?

Ville det være rart med:

 • samtaler hvor det pinlige i at tage et emne op, er væk – for kortene har valgt emnet?
 • mulighed for at lære lidt mere om dig selv og dine kollegaer?
 • meningsfulde samtaler, der handler om emner fra arbejdsglæde til konfliktfyldte dilemmaer?

Alle 50 kort har spørgsmål/dilemmaer taget fra virkeligheden. Emner, der alle er dukket op i min tid som leder og medarbejder.

Hvor kan du f.eks. bruge dem?

 • som ice breaker på møder
 • når der er forandringer på vej, der kræver eftertanke og fælles refleksion
 • når I gerne vil kende hinanden bedre
 • som dagens emne på et afdelingsmøde
 • på temadage eller ved supervision
 • ved MUS samtaler

Hvem kan bruge kortene?

 • i lederrollen kan du benytte dem til at strukturere og inspirere til eftertanke og samtaler i din afdeling
 •  HR ansvarlige med interesse for udvikling af virksomhedens ansatte kan bruge dilemmaerne som værktøjer og inspiration
 • virksomhedskonsulenter/coaches kan  bruge kortene som inspiration og værktøj i egen forretning
 • alle med interesse for arbejdskultur og trivsel på arbejdspladsen, kan bruge kortene uden at det føles for personligt; men stadigt vedkommende.

Kortene kan bruges af 1 person eller 200 personer på møder, kurser, som forberedelse eller bare som stof til eftertanke og selvrefleksion.

Hvis du gerne vil have mulighed for at fordybe dig fuldt ud i samtalerne eller af andre grunde gerne vil have mig til at facilitere dit møde, så ring på 22 45 51 52 eller skriv en mail til mig.

Der er 50 spørgsmål i æsken.

Medarbejderudviklingskort spørgsmål

Kr. 499,- ekskl. moms
Sendes fragtfrit i DK

Når du trykker på knappen, kan du vælge mellem at betale med betalingskort eller PayPal. Vil du betale med betalingskort, skal du blot vælge det nederste felt i den boks, der kommer frem.

Vil du bestille med EAN-nummer, så klik her

Du kan også vælge lederudviklingskort

Kortene er skabt i samarbejde med
Carina Heckscher

Carina Heckscher

Idémageren bag kommunikationskortene

Carina Heckscher er idémageren bag de mange forskellige kommunikationskort. Hun har evnen til at sætte mennesket i fokus. Carina er kendt for sin smittende energi, nysgerrighed og engagement. Dette afspejles tydeligt i kortene – som gør de formelle spørgsmål, bliver uformelle.

I samarbejde med specialister på de udvalgte områder udvikler hun kort, der sætter samtalen i gang. Da hun lancerede konceptet i 2015, blev kortene omtalt som en tosset idé. Efter videreudvikling til forskellige målgrupper, bliver kortene nu omtalt af andre som et genialt værktøj. Den fælles feedback for alle kort er, at deltagerne hurtigt tager ejerskab og engagerer sig i spørgsmålene. Derved opstår der en naturlig vidensdeling i samtalen, uanset om det er de sjove, svære, skæve, udviklende eller personlige samtaler.

Uanset om man køber kortene alene, eller med Carina som facilitator, skinner hendes personlighed igennem – hun brænder for at sætte mennesket i fokus.

Siden 2004 har Carina været selvstændig med virksomheden iCHECK.dk. Carina har en baggrund i reklamebranchen som fotograf, og beskæftiget sig med branding, markedsføring og idé- & konceptudvikling. I dag arbejder hun som foredragsholder, forfatter til 4 bøger, facilitator og konferencier.

www.icheck.dk & www.networkingekspert.dk

Styr samtalen med to små ord
To ord har meget mere magt, end de fleste er klar over: ”Man” og ”Og”. Hør hvorfor på to videoer, og bliv en bedre leder på 4 minutter.
Tak, du er nu tilmeldt.
Når du trykker tilmeld, skriver du dig samtidig op til mit nyhedsbrev om ledelse og konflikthåndtering. Du kan selvfølgelig afmelde dig igen med et enkelt klik
Don't miss out. Subscribe today.
×
×