Episode 6: Læg en strategi, og løs konflikten

I den 6. og sidste episode får du en manual til at håndtere konflikter. Inkl. 15. spørgsmål, de involverede skal svare på. Redskaber, jeg altid bruger, når jeg bidrager til at løse konflikter i virksomheder.

Og du hører, hvordan jeg brugte dem til at løse en konflikt med 2 mellemledere på konflikttrappens trin 6.

“Det der kommer jo ikke til at ske.”

“Det der tror jeg ikke på.”

“Det virker jo ikke.”

”Det løser ikke noget” 

Alle indvendingerne hører jeg tit, mens vi er i gang med at løse konflikterne. Men bagefter siger de involverede heldigvis noget andet. Så jeg ved, at du sikkert også kan bruge værktøjerne, selv om situationen er tilspidset.

Og så får du at vide, hvorfor det er vigtigt, at konflikthåndtering ikke handler om at finde en vinder.

Du kan tage udgangspunkt i manualen og spørgsmålene uanset hvilken type konflikt du eller dine medarbejdere står i.

Styr samtalen med to små ord
To ord har meget mere magt, end de fleste er klar over: ”Man” og ”Og”. Hør hvorfor på to videoer, og bliv en bedre leder på 4 minutter.
Tak, du er nu tilmeldt.
Når du trykker tilmeld, skriver du dig samtidig op til mit nyhedsbrev om ledelse og konflikthåndtering. Du kan selvfølgelig afmelde dig igen med et enkelt klik
Don't miss out. Subscribe today.
×
×