Episode 3: Dramatrekanten – turboen under alle konflikter

10 gange så mange forlader arbejdspladser med et dårligt arbejdsmiljø end arbejdspladser, hvor arbejdsmiljøet er godt. Og konflikter og dårligt arbejdsmiljø hænger tit sammen.

Så der er mange penge forbundet med at spotte og stoppe konflikterne i tide.

Det kan du bruge dramatrekanten til. Den består af 3 hovedroller, som du møder i de fleste konflikter. Nogle gange møder du i sagens natur kun de 2.

De 3 roller er enten bøddel, offer eller hjælper, og de er alle med til at holde konflikten i gang. Hver på sin måde.

I episode 3 kan du høre, hvad der kendetegner dem, hvilke konsekvenser det har at spille de specifikke roller, hvordan du kan få dine medarbejdere til at træde ud af deres roller igen, og hvilken rolle de skal spille i stedet.

Og så får du at vide, hvordan alene ordet ”god morgen” kan trigge en konflikt, og hvorfor det kan være en god ide at snakke om, hvordan I hilser på hinanden i storrumskontoret.

Styr samtalen med to små ord
To ord har meget mere magt, end de fleste er klar over: ”Man” og ”Og”. Hør hvorfor på to videoer, og bliv en bedre leder på 4 minutter.
Tak, du er nu tilmeldt.
Når du trykker tilmeld, skriver du dig samtidig op til mit nyhedsbrev om ledelse og konflikthåndtering. Du kan selvfølgelig afmelde dig igen med et enkelt klik
Don't miss out. Subscribe today.
×
×