Episode 2: Spot konflikten, før den udvikler sig

Ofte bliver jeg kaldt ud til konflikter, hvor medarbejderne ikke kan arbejde sammen mere.

I dagens episode fortæller jeg om en af dem, der ligefrem endte med, at den ene blev sygemeldt med stress, mens den anden slet ikke havde opdaget, at han var involveret i konflikten.

Et klassisk eksempel på hvor galt det kan gå, når konflikter ikke opdages og løses i tide, og hvorfor konflikter nogle gange får de dygtige medarbejdere til at forlade virksomheden, alene fordi de ikke vil være vidne til konflikterne.

Du får også at vide, hvordan du kan bruge den berømte konflikttrappe til at analysere en konflikt, så du ved, hvor alvorlig konflikten er, og om det er realistisk, at du kan løse den selv.

Og så hører du om, hvorfor det er så ekstremt vigtigt at opdage konflikten, før den lander på trin 4, og hvorfor du som leder selv tager konflikten helt derop, hvis du ikke får de involverede medarbejdere til at snakke sammen.

Styr samtalen med to små ord
To ord har meget mere magt, end de fleste er klar over: ”Man” og ”Og”. Hør hvorfor på to videoer, og bliv en bedre leder på 4 minutter.
Tak, du er nu tilmeldt.
Når du trykker tilmeld, skriver du dig samtidig op til mit nyhedsbrev om ledelse og konflikthåndtering. Du kan selvfølgelig afmelde dig igen med et enkelt klik
Don't miss out. Subscribe today.
×
×